Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

 Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας που πριν από λίγες ημέρες κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι Έλληνες αστυνομικοί - αθλητές νίκησαν στον τελικό την Γερμανία κατακτώντας για τέταρτη φορά το τρόπαιο. Ο Υπουργός τους ευχαρίστησε και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα και τιμητική άδεια, ενώ οι καλαθοσφαιριστές της ΕΛ.ΑΣ χάρισαν στον κ. Θεοδωρικάκο μια μπάλα του μπάσκετ με τις υπογραφές τους.

Σε δήλωση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα παλικάρια της ομάδας μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία για τέταρτη συνεχή φορά ήρθαν πρώτοι σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Είναι πρότυπα για τους αστυνομικούς μας, είναι πρότυπα για όλα τα νέα παιδιά. Προβάλλουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Κάνουμε ότι μπορούμε για να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην Ελληνική Αστυνομία. Για να αθλούνται όλο και περισσότεροι αστυνομικοί με συστηματικό τρόπο και να διευκολύνονται οι πρωταθλητές μας για να έχουν μεγάλες επιτυχίες».

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HOQk2KF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη