Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Κατεβαίνω στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Ότι γίνει θα είναι με σεβασμό προς τον λαό» (Συνέντευξη)


«Είναι αλήθεια, κατεβαίνω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2023,» αναφέρει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1.

Η συζήτηση με τον κ. Παπαϊωάννου ξεκίνησε με τα νέα της ομάδας της Λαμίας, αφού oι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν την Κυριακή 13/7 στο Καρπενήσι, για να ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι την Παρασκευή 29/7.

Στην ευρυτανική πρωτεύουσα θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ, την Πέμπτη 28/7.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι η ομάδα της Λαμίας  θα δώσει τους εξής φιλικούς αγώνες:

  • Τετάρτη 3/8/2022 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΜΙΑ
  • Σάββατο 6/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
  • Παρασκευή 12/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  • Σάββατο 13/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Επίσης ο κ. Παπαϊωάννου σχολίασε με ένα… γέλιο τις λοιπές πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Κούγιας μπορεί να αναλάβει τα ινία του ΠΑΣ Λαμία.

Όμως στην συζήτηση δεν γινόταν να μην «πέσει« και η πληροφορία που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή και δεν είναι άλλα από την συμμετοχή του κ. Παπαϊωάννου στα κοινά του τόπου και στην αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία επιβεβαίωσε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 την συμμετοχή τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, λέγοντας πως πάντα έχει στο νου του την κοινωνική προσφορά.

Ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε πως η Λαμία, αλλά και γενικότερα η ευρύτερη περιοχή, έχει χάσει πολλές ευκαιρίες για να πρωταγωνιστεί σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο στην χώρα μας και πως αυτό που λείπει είναι ένα όραμα.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα από ποδόσφαιρο. Μαζί με μια παρέα καλών συνεργατών, αναλάβαμε να πάρουμε την ομάδα της Λαμίας από τα τοπικά πρωταθλήματα και να την πάμε στην μεγαλύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα, με ένα όνειρο για μια μικρή επαρχιακή ομάδα να παίξει στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας και να κάνει αισθητή την παρουσία της. Να βάλει ξανά την λέξη ”Λαμία” στις καθημερινές συζητήσεις όλης της χώρας,» αναφέρει ο κ. Παπαϊωάννου.

Βέβαια, ο κ. Παπαϊωάννου αυτό που δεν ανακοίνωσε ήταν σε ποιο βαθμό αυτοδιοίκησης θα συμμετέχει, αφού μπορεί η πληροφορίες και το ρεπορτάζ να αναφέρουν πως πάει για τον Δήμο Λαμιέων, όμως ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης -δηλαδή τις περιφερειακές εκλογές. Έναν βαθμό μάλιστα που έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν, ως περιφερειακός σύμβουλος στην θητεία του Κλέαρχου Περγαντά ως Περιφερειάρχη.

Ο ίδιος το μόνο που είπε ήταν πως «θα τα πούμε μετά το καλοκαίρι. Κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, αυτό θα κάνω κι εγώ. Πάντα με σεβασμό στον λαό, γιατί σαυτόν είναι ο τελικός λόγος..


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη