Ταμείο Ανάκαμψης: Τα «καρφιά» ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ περί διαφάνειας

Ταμείο Ανάκαμψης: Τα «καρφιά» ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ περί διαφάνειας

Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σχολίασε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διακομματική διαφάνεια στα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Όπως αναφέρει, επί της αρχής είναι υπέρ της διαφάνειας και της λογοδοσίας, υπενθυμίζοντας τη σημαντική μεταρρύθμιση του opengov, μολονότι δεν ψήφισαν ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησαν από τις αρχές της χρονιάς την σύσταση οργάνου ελέγχου και διαφάνειας των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο στη Διάσκεψη των Προέδρων συμφωνήσαμε με την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει, ωστόσο αφήνει αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δυστυχώς όμως όσοι σήμερα κόπτονται για την διαφάνεια, λίγες μέρες νωρίτερα προτιμούσαν deal κορυφής με τη ΝΔ για να διορίσουν μέλος του ΑΣΕΠ, κομματικό τους στέλεχος. Η διαφάνεια δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά θέση αρχής διαχρονικά».

#ΤΑΜΕΙΟ_ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MwIYV6X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη