«Η Πισπιρίγκου θα παλέψει να μας πείσει όλους ότι δεν έχει διαπράξει τα εγκλήματα», λέει κλινική ψυχολόγος (βίντεο)

«Η Πισπιρίγκου θα παλέψει να μας πείσει όλους ότι δεν έχει διαπράξει τα εγκλήματα», λέει κλινική ψυχολόγος (βίντεο)

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει κάνει παιδιά η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς είναι ένας άνθρωπος με βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα», είπε μεταξύ άλλων η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου.

Στο mega μίλησε η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Μυρσίνη Κωστοπούλου, τώρα που οι φάκελοι των δολοφονιών Μαλένας και Ίριδας βρίσκονται στην τελική ευθεία .

Για το πόρισμα της ψυχολόγου σχολίασε η κλινική ψυχοθεραπεύτρια ότι βασίστηκε σε αναλυτική και ενδελεχή ερμηνεία της συμπεριφοράς της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο γεγονός ότι η ψυχολόγος δεν στηρίχθηκε αποκλειστικά για την έρευνα της στις ζωγραφιές, σχολίασε η κα. Κωστοπούλου ότι ευτυχώς που δεν βασίστηκε μόνο στις ζωγραφιές, καθώς μπορεί οι ζωγραφιές να έχουν αποκαλυπτική αξία για τον ψυχισμό, αλλά ότι ερμηνεύεται εκ των υστέρων δε είναι πάντα αντικειμενικό.

Όσον αφορά τον ψυχισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε η κα. Κωστοπούλου: «Δεν θα έπρεπε να κάνει παιδιά ποτέ, είναι ένας άνθρωπος με βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα και θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης να μας πείσει όλους ότι δεν έχει διαπράξει, αυτό που δεν μπορούμε να αντέξουμε».

Δείτε βίντεο

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tk3FNYG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη