Χαλκιδική: Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους αγνοούμενους

Χαλκιδική: Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους αγνοούμενους

Σώος βρέθηκε ο ένας από τους αγνοούμενους στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, τον οποίο αναζητούσαν μαζί με έναν φίλο του από το Σάββατο.

 

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε από το πρωί στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στο Ποσείδι Χαλκιδικής τον εντόπισε έναν από τους δύο νεαρούς μέσα στη θάλασσα, στα 14 ναυτικά μίλια από τη στεριά και τον περιηγητή σκάφος που συμμετείχε στις έρευνες.

Ο Σκάφος του Λιμενικού τον μεταφέρει στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης για τις πρώτες βοήθειες.

Το πάρτι γενεθλίων μετατράπηκε σε εφιάλτη

Θυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και το Σάββατο αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην «αμμόγλωσα» του Ποσειδίου, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε τα γενέθλια του.

Σύμφωνα με το grtimes, όλα ξεκίνησαν όταν αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ, αλλά και τη φορτουνιασμένη θάλασσα και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα που «περνούσαν» από το σημείο.

 

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GTbVa96
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη