«Μοιράζει» ρώσικες υπηκοότητες ο Πούτιν σε όσους Ουκρανούς το θελήσουν

«Μοιράζει» ρώσικες υπηκοότητες ο Πούτιν σε όσους Ουκρανούς το θελήσουν

Σε ένα διαφορετικό στάδιο έχει περάσει πλέον ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τον Βλάντιμιρ Πούτιν να υπογράφει διάταγμα που διευκολύνει τους Ουκρανούς να αποκτήσουν ρώσικη υπηκοότητα.

Διάταγμα με το οποίο διευρύνει και πέρα από τις αποσχισθείσες περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ την απλοποίηση απόκτησης ρωσικής υπηκοότητας, υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα που διευκολύνει τη διαδικασία απόκτησης της ρωσικής υπηκοότητας για όλους τους Ουκρανούς πολίτες και το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης. Προηγουμένως η απλούστευση της διαδικασίας απόκτησης της ρωσικής υπηκοότητας αφορούσε μόνο στους κατοίκους των αυτοανακηρυχθέντων αποσχισθέντων εδαφών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία, τις οποίες η Ρωσία υποστηρίζει ότι «απελευθέρωσε» από τον έλεγχο του Κιέβου, καθώς επίσης και τις κατεχόμενες από την Ρωσία περιοχές της Χερσώνας και Ζαπορίζια, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο TASS.

#ΡΩΣΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NuWP4vA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη