Αλλάζουν τα σχέδια του Τζόνσον - Ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν σκοπεύουν πλέον να οργανώσουν μεγάλη δεξίωση για τον γάμο τους, ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι, σύμφωνα με πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ.

 

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η οργάνωση αυτού του πάρτι στο Τσέκερς σε μια έπαυλη του 16ου αιώνα με εσωτερική πισίνα στα βορειοδυτικά του Λονδίνου, όταν έγινε γνωστή, μετά την παραίτηση του Τζόνσον, την Πέμπτη.

Ο Τζόνσον οδηγήθηκε προς την έξοδο έπειτα από μια μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης που σημαδεύτηκε από τις αποχωρήσεις περίπου 60 μελών της κυβέρνησής του μέσα σε 48 ώρες. Διευκρίνισε ωστόσο ότι θα παραμείνει στην Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι να οριστεί ο διάδοχός του, μια διαδικασία που αναμένεται ότι θα διαρκέσει πολλές εβδομάδες.

Ορισμένοι τον κατηγόρησαν ότι ο μοναδικός σκοπός του ήταν να «σώσει» τη δεξίωση, αφού είχε ήδη στείλει τις προσκλήσεις.

«Γαντζώνεται, για ένα τελευταίο πάρτι», έγραφε σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Daily Mirror, με μια φωτογραφία του ζεύγους από τον γάμο του, τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα πάντως με πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ, οι Τζόνσον αναζητούν νέο χώρο για να δεξιωθούν τους καλεσμένους τους.

#ΜΠΟΡΙΣ_ΤΖΟΝΣΟΝ #ΓΑΜΟΣ #ΔΕΞΙΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HAKpIcz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη