Λαμία: Αναληθές το δημοσίευμα ότι ο Βασίλης Κυριακάκης δεν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος

Στις 18 Ιούλη στη στήλη Παραπολιτικά τοπικού ειδησεογραφικού ιστότοπου δημοσιεύθηκε ανυπόγραφο «άρθρο» με τίτλο «Τι θα κάνει ο Βασίλης Κυριακάκης στις εκλογές» που αναφερόταν στις προθέσεις του επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης σχετικά με τις επόμενες δημοτικές εκλογές και στη συμμετοχή της κίνησής μας σ αυτές.

Επειδή ο συντάκτης του δημοσιεύματος φέρεται να γνωρίζει τόσο καλά τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και τις προθέσεις του ίδιου του Βασίλη Κυριακάκη, ώστε να εξάγει και συγκεκριμένα συμπεράσματα, θα σκεφτόμασταν να τον προσλαμβάναμε σε θέση συμβούλου της παράταξης, αν όλα αυτά που γράφει δεν κινούνταν στη σφαίρα του φαντασιακού πολιτικού κουτσομπολιού. Μας εντυπωσιάζει δε η όψιμη αγωνία του συγκεκριμένου ιστότοπου για την παράταξή μας, αφού ούτε μας τίμησε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας στις τελευταίες εκλογές ούτε ποτέ έδειξε ενδιαφέρον για τις καίριες τοποθετήσεις των δημοτικών μας συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο σε τόσα σημαντικά θέματα του δήμου μας. 

Επειδή όμως τα όσα ισχυρίζεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος είναι ολοφάνερα αναληθή και αυθαίρετα, οφείλουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να τονίσουμε τα εξής:

1.  Καμιά συζήτηση δεν έχει γίνει στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία περί των επόμενων δημοτικών εκλογών.

2. Καμιά πρόταση δεν έχει γίνει στον Βασίλη Κυριακάκη ή σε οποιονδήποτε άλλον να ηγηθεί οποιουδήποτε επόμενου ψηφοδελτίου, ώστε να αρνηθεί ή να μην αρνηθεί, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα.

3. Καμιά απόφαση, σχετική με εκλογές, του ίδιου του Βασίλη Κυριακάκη δεν έχει συζητηθεί ή κοινοποιηθεί επίσημα ή ανεπίσημα σε οποιονδήποτε εντός ή εκτός παράταξης.

4. Ουδέποτε υπήρξε κάποια επικοινωνία συντακτών ή συνεργατών του ιστότοπου με τον Βασίλη Κυριακάκη ή με την Παρέμβαση σχετική με τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

5. Οι αποφάσεις της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία σχετικά με τις επόμενες εκλογές θα ληφθούν, όπως πάντα στην 17χρονη πορεία της, μέσα από τις συλλογικές της διαδικασίες.

Προφανώς, λοιπόν, το δημοσίευμα δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, αλλά φαίνεται να εξυπηρετεί επιδιώξεις άλλων σχετικών με τις επόμενες εκλογές.

Βασίλης Κυριακάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη