Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής: Ανακοίνωση της κατανομής ακόμα και πριν τη Δευτέρα

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής: Ανακοίνωση της κατανομής ακόμα και πριν τη Δευτέρα

Πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα «ή και νωρίτερα» θα ανακοινωθεί η κατανομή των 8.586 μόνιμων διορισμών στη ειδική αγωγή και στη γενική εκπαίδευση, είπε η Νίκη Κεραμέως.

Η Υπουργός ΠΑΙΘ μίλησε σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στην ΕΡΤ για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, το οποίο υπερψηφίσθηκε εχθές στη Βουλή, για τα Κολέγια, για την εκλογή Πρυτάνεων, τις οργανικές θέσεις κληρικών, τα Πανεπιστημιακά δάση, το νέο Ολοήμερο σχολείο, τις βάσεις των πανελλαδικών 2022.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους επικείμενους 8.586 μόνιμους διορισμούς στη ειδική αγωγή και στη γενική εκπαίδευση και για την ανακοίνωση της κατανομής αυτών.

"Πιθανά και πριν την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθεί η κατανομή των νέων μόνιμων διορισμών, η οποία έγινε με βάση τα οργανικά κενά των εκπαιδευτικών" τόνισε η κ. Νίκη Κεραμέως, η οποία κάλεσε τους υποψηφίους να κάνουν "λίγη υπομονή ακόμα".

Την 1η Σεπτεμβρίου όλοι θα είναι στις θέσεις τους τόνισε η Υπουργός μιλώντας για μια ισορροπημένη σχολική χρονιά.

Σχετικά με το Ολοήμερο ανέφερε ότι θα ισχύσει σε 5.000 τμήματα, τα μισά από τα σχολεία της χώρας, ενώ σχετικά με τις βάσεις των Πανελλαδικών δήλωσε ότι «γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν πριν από το 15 Αύγουστο, πιο νωρίς από ποτέ».

#ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ #ΜΟΝΙΜΟΙ_ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ #ΕΙΔΙΚΗ_ΑΓΩΓΗ #ΚΑΤΑΝΟΜΗ #ΚΕΡΑΜΕΩΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/80Oy1nu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη