Συγκινητική εικόνα: Ρουμάνος πυροσβέστης έσωσε μικρό πρόβατο από τη φωτιά στο Σχηματάρι

Πηγή: twitter

Συγκινητικό στιγμιότυπο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από τη φωτιά που ξέσπασε (4/7) στο Σχηματάρι, όταν πυροσβέστης από την Ρουμανία έσωσε από τις φλόγες ένα μικρό πρόβατο.

 

Συγκεκριμένα φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media δείχνει ένα πυροσβέστη από την Ρουμανία να έχει στην αγκαλιά του ένα μικρό πρόβατο και να το σώζει από τις φλόγες.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά, που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Σχηματάρι, προκάλεσε την εντολή για προληπτική εκκένωση των κατοίκων από το Δήλεσι. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και στην κατάσβεσή της συμμετείχαν Ρουμάνοι πυροσβέστες.

Την φωτογραφία με τον Ρουμάνο πυροσβέστη να σώζει από τις φλόγες το μικρό πρόβατο στο Σχηματάρι έδωσε στην δημοσιότητα η ρουμανική Πυροσβεστική, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter. 

{https://twitter.com/RomaniaInGreece/status/1544193212721635330}

#ΠΡΟΒΑΤΟ #ΡΟΥΜΑΝΟΣ #ΦΩΤΙΕΣ #ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bwpvZyB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη