Σήμερα γάμος γίνεται: Παντρεύτηκε η Κόνι Μεταξά τον αγαπημένο της στα Χανιά (φωτο)

Πηγή: instagram - Μάριος Καπότσης

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά παντρεύονται σήμερα το απόγευμα. Πριν από λίγη ώρα o Ολυμπιονίκη περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας την αγαπημένη του και ο ενθουσιασμός για την εντυπωσιακή νύφη είναι απερίγραπτος.

 

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο έχουν διαρρεύσει μέσα από τα story στο Instagram των φίλων των νέων παιδιών και έτσι έχουμε τις πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας δίπλα στον καλό της.

Φοράει μακρύ πέπλο στα μαλλιά της και κρατάει στα χέρια της την χρωματιστή ανθοδέσμη που είχε στα χέρια του ο γαμπρός προηγουμένως.

Το φόρεμά της έχει πολύ όμορφο κόψιμο στο στήθος, καθώς κατεβαίνουν οι ώμοι και δημιουργούν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Τα αξεσουάρ της νυφούλας είναι λιτά, καθώς επέλεξε να φορέσει πολύ μικρά στρας στα αυτιά της, ενώ στα χέρια της διαφαίνεται ένα δαχτυλίδι. Παρόλα αυτά, το πιο τέλειο κόσμημα πάνω της είναι το χαμόγελό της όταν κοιτάει τον σύντροφό της.

kapotsis gamos

#ΓΑΜΟΣ #ΜΕΤΑΞΑ #ΚΟΝΙ_ΜΕΤΑΞΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rc3vwjB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη