Μητσοτάκης για απουσία Τσίπρα: Δεν είναι εδώ γιατί θα αναγκαζόταν να μιλήσει για τις αθλιότητες Βερναρδάκη

Μητσοτάκης για απουσία Τσίπρα: Δεν είναι εδώ γιατί θα αναγκαζόταν να μιλήσει για τις αθλιότητες Βερναρδάκη

Την απουσία Τσίπρα από τη Βουλή κατά την ομιλία του σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο νομοσχέδιο για την Παιδεία και ανεβάζοντας ιδιαίτερα τους τόνους.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, στο τέλος της ομιλία του πρωθυπουργού στο νομοσχέδιο για την Παιδεία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή την ώρα της ομιλίας του, ειρωνευόμενος όσους περίμεναν «μάχη στη Βουλή».

«Ήμουν βέβαιος ότι θα έδινε απάντηση ο αρχηγός σας. Πού είναι ο κ. Τσίπρας; Συναντιέται με τον Λυμπερόπουλο. Γιατί δεν είναι εδώ; Δεν είναι εδώ γιατί αν ήταν θα αναγκαζόταν να μιλήσει για τις απίστευτες αθλιότητες Βερναρδάκη. Θα έρθει ε; Και είμαι περίεργος αν θα έχει το πολιτικό θάρρος να ζητήσει ο ίδιος μια προσωπική συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει το θάρρος να το κάνει. Φοβάμαι ότι αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν μεμονωμένο φαινόμενο. Αυτός ο βερναρδακισμός είναι ουσιαστικά πολακισμός, συριζαϊκός φαρισαϊσμός. 

Είναι αυτό που έχει αποκληθεί εκτσογλανισμός της πολιτικής ζωής, είναι η τοξικότητα που δηλητηριάζει την πολιτική ατμόσφαιρα. Είναι ο κανόνας στο κόμμα σας. Είναι το διαβόητο ηθικό πλεονέκτημα. Πριν τις αθλιότητες Βερναρδάκη, είχαν προηγηθεί και άλλες αθλιότητες κατά της υπουργού Παιδείας. Δεν μας λέγατε για τα δύο παιδιά της υπουργού που θα τη θυμούνται σαν Ηρώδη των Πανεπιστημίων. Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα «τρία μέτρα κάτω από τη γη» του Πολάκη, τα «μαχα΄ίρια« του Φίλη, η «μητροκτονία» Βερναρδάκη. Ο αρχηγός σας αν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθούμε». 

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΒΟΥΛΗ #ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ #ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ_ΠΑΙΔΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/13svfqB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη