Προσεχώς ψηφιακές αναρρωτικές άδειες

Προσεχώς ψηφιακές αναρρωτικές άδειες

Ψηφιοποιούνται οι αναρρωτικές άδειες σύμφωνα με νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες μέρες/

Το νομοσχέδιο εισάγεται από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στην Ολομέλεια με την θετική ψήφο της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ. ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25 το καταψήφισαν.

Στο σχέδιο νόμου, έως την έναρξη της συνεδρίασης έχουν κατατεθεί δύο υπουργικές τροπολογίες.

Η πρώτη με διατάξεις που αφορούν την ηλεκτρονική χορήγηση βεβαίωσης νοσηλείας ή εξέτασης ασθενούς στα νοσοκομεία και τις κλινικές της χώρας, τη δημιουργία ειδικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας "myanarrotikes.gov.gr", το μοναδικό κωδικό έγκρισης έργου, την καταστροφή εντύπων εγγράφων κατόπιν μικροφωτογράφησης, την παροχή υποστήριξης για υπηρεσίες της Ενιαίας Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, την έγκριση υπηρεσιών συμφωνημένου επιπέδου για πληροφοριακά συστήματα με οριζόντιο χαρακτήρα, την υποχρέωση ενημέρωσης για πόρους κυβερνητικών νεφών, για υπηρεσίες δυσλειτουργικότητας προς παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και ρυθμίσεις σχετικά με την ταυτοποίηση χρηστών κινητής τηλεφωνίας.

#ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ_ΑΔΕΙΕΣ #ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KptNgmf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη