Πλάκωσε στο ξύλο τον υπάλληλο καθαριότητας γιατί τον ξύπνησε... το απορριματοφόρο

Πλάκωσε στο ξύλο τον υπάλληλο καθαριότητας γιατί τον ξύπνησε... το απορριματοφόρο

Η απρόκλητη επίθεση κινητοποίησε τους περαστικούς που έσπευσαν να απομακρύνουν τον πολίτη από τον εργαζόμενο, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ και μάλιστα έφερε εκδορές στο πρόσωπο.

 

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ο οποίος δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο από πολίτη επειδή τον… ξύπνησε ο θόρυβος του απορριμματοφόρου.

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις 05.30 το πρωί του Σαββάτου, στην οδό 25ης Μαρτίου, στον Εύοσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, αρχικά ο πολίτης  βγήκε στο μπαλκόνι και επιτέθηκε φραστικά στους εργαζόμενους που εκείνη την ώρα μάζευαν τα σκουπίδια.

Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο στην λεκτική επίθεση, καθώς στη συνέχεια κατέβηκε από το σπίτι του, κινήθηκε πίσω από το φορτηγό και όρμηξε με γροθιές σε βάρος ενός εκ των δημοτικών υπαλλήλων, τον οποίον χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς του μάλιστα «με ξύπνησες εσύ και το απορριμματοφόρο».

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ #ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kEDYUbR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη