Θεσσαλονίκη: Τις άρπαξε εργάτης καθαριότητας από δημότη που τον ενοχλούσε ο θόρυβος του απορριματοφόρου

Θεσσαλονίκη: Τις άρπαξε εργάτης καθαριότητας από δημότη που τον ενοχλούσε ο θόρυβος του απορριματοφόρου

Πρωτοφανές είναι το περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, με θύμα έναν εργάτη καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, ένα εξοργισμένος δημότης, ξυλοκόπησε άγρια τον εργάτη επειδή τον ενοχλούσε το απορριμματοφόρο με το θύμα πάντως, παρά το σοκ, να ολοκληρώνει κανονικά τη βάρδιά του.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, «κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου δρομολογίου αποκομιδής, πολίτης της περιοχής του Ευόσμου ενοχλήθηκε από το θόρυβο του απορριμματοφόρου και αρχικά βγήκε στο μπαλκόνι και επιτέθηκε λεκτικά στους εργαζόμενους του δήμου, οι οποίοι ωστόσο συνέχισαν κανονικά τη δουλειά τους».

Όπως, όμως, αναφέρει ο αντιδήμαρχος, «ο άνδρας δεν πτοήθηκε και κατέβηκε εξαγριωμένος, πραγματοποιώντας βίαιη επίθεση στον συνοδό του οχήματος, που εκείνη την ώρα εργάζονταν για την αποκομιδή των απορριμμάτων».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Δεμερτζή, ο άνδρας υπέστη μεγάλο σοκ. Ωστόσο, μετά τη σφοδρή επίθεση και αφότου συνήλθε, με τη βοήθεια των συναδέλφων του, επέστρεψε στη δουλειά του. Όπως μάλιστα γνωστοποιεί ο αντιδήμαρχος, «δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχλούνται οι εργαζόμενοι της καθαριότητας, καθώς έχουν υπάρξει και στο παρελθόν περιστατικά οχλήσεων».

Μιλώντας επιπλέον για το περιστατικό υπήρξε κατηγορηματικός, λέγοντας ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους γεγονός, ιδίως όταν πρόκειται για ανθρώπους που αγωνίζονται προκειμένου να κρατήσουν καθαρό τον δήμο μας πραγματοποιώντας τιτάνιο αγώνα, καθώς δουλεύουν κάτω από καύσωνες, βροχές και κρύο. Το ελάχιστο που αξίζουν, είναι ο σεβασμός».

Ο εργάτης καθαριότητας βρίσκεται σε προγραμματισμένη άδεια τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ ο κ. Δεμερτζής σημειώνει πως «επικοινωνώ τακτικά μαζί του και γνωρίζω ότι πλέον, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Του πρότεινα μάλιστα να καθίσει περισσότερες ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστεί».

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΡΓΑΤΗΣ #ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RtsTLz8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη