Μάχες για την πρόκριση στο Champions League και το Conference League

Unsplash

Τα εισιτήρια για τη δεύτερη προκριματική φάση του ChampionsLeague και του ConferenceLeagueκλείνουν αυτή την εβδομάδα. Η πρόκριση είναι ανοιχτή στα περισσότερα ζευγάρια μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Στο Champions League 3 ομάδες, η Σκούπι, η Μπόντο Γκλιμτ και η Σάμροκ Ρόβερς πήραν προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τις νίκες τους με 3-0 στα πρώτα ματς.

Από την επόμενη φάση θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους στα Κύπελλα Ευρώπης οι 3 από τις 4 ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός στο Champions League, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης στο Conference League. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του στην τρίτη προκριματική φάση του Conference League.

Η ομάδα που θα προκριθεί και η μέθοδος πρόκρισης

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Conference League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

 Η προωθητική ενέργεια του Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια

Στη Βραζιλία γίνονται αυτή την εβδομάδα οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Θα προκύψουν οι 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Η Κορίνθιανς έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το εισιτήριο, μετά τη νίκη της με 4-0 κόντρα στη Σάντος. Μεγάλο προβάδισμα πήρε και η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία στο πρώτο ματς κέρδισε με 3-0 την Μποταφόγκο.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

#ΠΑΜΕ_ΣΤΟΙΧΗΜΑ #CHAMPIONS_LEAGUE #CONFERENCE_LEAGUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AbcQXVp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη