Ακόμα μια μικρή «γεύση» από τη σειρά «Lord of the Rings» - Στη δημοσιότητα δεύτερο teaser

Ακόμα μια μικρή «γεύση» από τη σειρά «Lord of the Rings» - Στη δημοσιότητα δεύτερο teaser

Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου το πρώτο prequel του «Lord of the Rings» και η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser.

 

Αν και το τελικό, μεγάλο teaser θα κυκλοφορήσει σε 3 ημέρες, για την ώρα η Amazon Studios έδωσε την ευκαρία στο κοινό να δει μερικούς από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ ένα μυστηριώδες φως από τον ουρανό ετοιμάζεται να χτυπήσει τη Γη.

Τι θα δούμε 

Η σειρά θα καλύψει διάφορες ιστορίες και θα περιγράφει τη ζωή όλων των ηρώων. Ξεκινά από τα ορυχεία των νάνων και φτάνει μέχρι και τις πολιτικές στα βασίλεια των ξωτικών. Το καστ της αποτελείται από τους Ρόμπερτ Αλαμάγιο, Μόρφιντ Κλαρκ, Μαξίμ Μπάλντρι, Ναζανίν Μπονιάντι, Ισμαΐλ Κρουζ Κόρντοβα και Τσαρλς Έντουαρντς, καθώς και άλλα γνώριμα πρόσωπα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Δεύτερος κύκλος στα σκαριά 

Οι δημιουργοί της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την παραγωγή αποκάλυψαν ήδη πως θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος. «Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια σειρά για όλες τις ηλικίες, ακόμα κι αν σε κάποιες στιγμές φαίνεται τρομακτική. Έτσι είναι το στιλ του Τόλκιν, τρομακτικό, πολιτικό, έξυπνο, αλλά και πολύ ζεστό», αναφέρει ο Patrick McKay.

Τέλος, επιβεβαίωσε πως στη σειρά δεν θα υπάρχουν καθόλου σκηνές βίας ή σεξ, όπως στο Game of Thrones.

Δείτε το teaser 

{https://www.youtube.com/watch?v=JwjoV_2JcZ0}

#LORD_OF_THE_RINGS #ΤΑΙΝΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1hr5cmD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη