Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Co – CEO του Netflix: Ευκαιρία για προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Co – CEO του Netflix: Ευκαιρία για προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας

Τον Co – CEO του Netflix υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το όραμα της κυβέρνησης στον οπτικοακουστικό τομέα.

Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός παρουσίασε το όραμα της ελληνικής κυβέρνησης για τον οπτικοακουστικό τομέα. Τονίστηκε ότι η κυβέρνηση εκτιμά την οικονομική και πολιτιστική αξία του κλάδου, αλλά και την ευκαιρία που προσφέρει για την προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας στην παγκόσμια σκηνή.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #NETFLIX #ΠΡΟΒΟΛΗ #ΜΕΓΑΡΟ_ΜΑΞΙΜΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/giNSqdx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη