Χαλκιδική: Eξιτήριο για τον 30χρονο Ιβάν - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο

Χαλκιδική: Eξιτήριο για τον 30χρονο Ιβάν - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο

Αίσιο τέλος για τον 30χρονο Ιβάν ο οποίος πήρε εξιτήριο από την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου», ο οποίος ήταν αφυδατωμένος και ταλαιπωρημένος, αφού κατάφερε να παραμείνει ήρεμος τις 20 ώρες που πάλευε με τα κύματα.

 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη διάσωσή του και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου φίλου του. Είπε, ακόμη, ότι ήταν στη θάλασσα για 20 ώρες.

To απόγευμα του Σαββάτου ο 30χρονος και δύο φίλοι του παρασύρθηκαν από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε και διασώθηκε ο 25χρονος, ενώ ο 30χρονος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου.

Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο

Με το πρώτο φως της μέρες ξεκίνησαν για 5η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Μάρτιν Γιοβανόβσκι ο οποίος παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην παραλία «Μύτη» στο Ποσείδι της Χαλκιδικής και αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά την διάρκεια των χθεσινών πολύωρων ερευνών, οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ και το Λιμενικό δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, ακόμη κι αν επιχείρησαν με το υποβρύχιο drone σε όλη την περιοχή που τους είχε υποδείξει ο φίλος του ο Ιβάν.

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ #ΕΡΕΥΝΕΣ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΕΞΙΤΗΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wA4OT9h
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη