Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε σε στούντιο έτοιμος να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου: Mε 400.000 ευρώ και... όπλο (βίντεο)

Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε σε στούντιο έτοιμος να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου: Mε 400.000 ευρώ και... όπλο (βίντεο)

«Χειροπέδες» πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου χθες το απόγευμα στον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο. Βασίλη Ζαχείλα.

Ο 59χρονος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πήγε χθες το πρωί σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή στο Βόλο, με ένα σακίδιο πλάτης και επέδειξε στους δύο συντελεστές της εκπομπής χρήματα και... ένα πιστόλι.

Ο άνδρας - ιδιοκτήτης δικαστηρίου στον Βόλο - θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι έχει συγκεντρώσει 400.000 € για να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το πιστόλι το έχει για ασφάλεια.

Ο δημοτικός σύμβουλος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί αύριο Παρασκευή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας.

Οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ζήτησαν προθεσμία για να μελετήσουν τη δικογραφία, ενώ ζήτησαν να κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Ήταν νεροπίστολο και λεφτά από Monopoly ισχυρίζεται τώρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έκανε χιούμορ, διότι τον ειρωνεύονταν οι συντελεστές της εκπομπής.

Eίπε, μάλιστα, πω τα χρήματα που έβαλε στο σακίδιο δεν ήταν αληθινά - αλλά από το παιχνίδι Monopoly - ενώ το δήθεν όπλο που φάνηκε στην κάμερα ήταν νεροπίστολο.

#ΒΟΛΟΣ #ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ_ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ #ΕΛΑΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΟΠΛΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NiZWG7H
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη