myKtimatologioLive και στο Κτηματολογικό Γραφείο Λαμίας

Στην επέκταση της λειτουργίας της πλατφόρμας myKtimatologioLive σε 12 περιφερειακά γραφεία προχωρά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τον Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Ένα εκ των 12, είναι το Κτηματολογικό Γραφείο Λαμίας.

Πρόκειται για την πλατφόρμα, μέσω της οποίας πολίτες και επαγγελματίες (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί) μπορούν να εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως μέσω βιντεοκλήσης για ζητήματα που αφορούν στο κτηματολόγιο και στην κτηματογράφηση ακινήτων συγκεκριμένων περιοχών.

Η πληροφόρηση δύναται να παρέχεται σε δύο επίπεδα.

Σε πρώτο επίπεδο παρέχονται γενικές πληροφορίες και κατευθύνσεις από προσωπικό του φορέα με εμπειρία στον τομέα της διοικητικής πληροφόρησης.

Στην περίπτωση που ο υπάλληλος διαγνώσει την ανάγκη διαβίβασης του αιτήματος σε εξειδικευμένο προσωπικό, όπως στις περιπτώσεις που ζητούνται πληροφορίες για ζητήματα νομικής ή/και τεχνικής φύσης, η πληροφόρηση δίνεται σε δεύτερο επίπεδο μέσω ελεγχόμενων ραντεβού που κλείνει ο υπάλληλος, εκ μέρους του συναλλασσόμενου, με το αντίστοιχα εξειδικευμένο στέλεχος του φορέα.

Η καθημερινότητα του πολίτη διευκολύνεται, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην επικοινωνία των πολιτών με τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει η Δημόσια Διοίκηση.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη