Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... τα είπε με τον «λάτρη» της Ελλάδας και μύθο του NBA, Μάτζικ Τζόνσον

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... τα είπε με τον «λάτρη» της Ελλάδας και μύθο του NBA, Μάτζικ Τζόνσον

Λάτρης της Ελλάδας αποδεικνύεται ο Μάτζικ Τζόνσον, με τον άλλοτε σούπερ σταρ του NBA να κάνει διακοπές στη χώρα μας, ενώ μίλησε και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας.

Μάλιστα, ανάρτηση για τη συζήτησή τους έκαναν και ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός, ο ζωντανός θρύλος του μπάσκετ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη χώρα μας, την οποία εγκωμίασε για την φιλοξενία του.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος έκανε διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε και την αγάπη που έδειξε για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της, καθώς και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε ενώ ήταν εδώ.

Μου μίλησε για τις εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ο φιλικός και πραγματικά φιλόξενος ελληνικός λαός που ζει σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό και την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο πολιτισμό της, τον έχουν εμπνεύσει και είναι μια συνταγή που εξασφαλίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα και την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να δειπνήσουμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ!».

{https://ift.tt/6KW8Ixr}

Η ανάρτηση του Μάτζικ Τζόνσον:

{https://twitter.com/MagicJohnson/status/1546527205169283073}

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΜΑΤΖΙΚ_ΤΖΟΝΣΟΝ #ΕΛΛΑΔΑ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ #NBA


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vFxtlEX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη