Nord Stream 1: H Gazprom περιμένει από τη Siemens να «σεβαστεί τις υποχρεώσεις της»

Nord Stream 1: H Gazprom περιμένει από τη Siemens να «σεβαστεί τις υποχρεώσεις της»

Η Gazprom ζηταεί από τη Siemens να της επιστρέψει την τουρμπίνα για τον Nord Stream 1 ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει.

Η ρωσική εταιρία εξαγωγής φυσικού αερίου Gazprom ανακοίνωσε σήμερα ότι αναμένει από την Siemens να σεβαστεί πλήρως τις υποχρεώσεις της, αναφορικά με την τεχνική υποστήριξη των τουρμπίνων φυσικού αερίου, που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του αγωγού Nord Stream 1, αλλά και την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Η Gazprom που ελέγχεται από το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή λειτουργία ενός σημαντικού τμήματος του αγωγού που διασχίζει υπόγεια τη Βαλτική Θάλασσα προς την Γερμανία, εξαιτίας αμφιβολιών σχετικά με την επιστροφή μιας τουρμπίνας από τον Καναδά.

Το Σάββατο, η Gazprom ανακοίνωσε ότι ζήτησε από την Siemens να παρουσιάσει έγγραφα ότι θα επιτραπεί η επιστροφή της αναφερόμενης τουρμπίνας σε έναν σταθμό συμπίεσης του αγωγού Nord Stream 1.

#GAZPROM #SIEMENS #ΡΩΣΙΑ #ΦΥΣΙΚΟ_ΑΕΡΙΟ #NORD_STREAM


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rhs4NwG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη