Μεγάλη πυρκαγιά σε δεξαμενές καυσίμων στo Ντονέτσκ της Ουκρανίας (βίντεο)

Μεγάλη πυρκαγιά σε δεξαμενές καυσίμων στo Ντονέτσκ της Ουκρανίας (βίντεο)

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για θάνατο ούτε τραυματισμό εξαιτίας της πυρκαγιάς,

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στην περιοχή Μπουντιονόφσκι της – υποστηριζόμενης από τη Ρωσία – Λαϊκής Δημοκρατίας της Ντανιέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, έπειτα από πλήγματα με πυροβολικό και άλλα όπλα από τον ουκρανικό στρατό, διαπίστωσε δημοσιογράφος του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων TASS.

Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι ούτε τραυματισμοί μέχρι στιγμής εξαιτίας της πυρκαγιάς, που φθάνει σε ύψος δεκάδων μέτρων, κατά το πρακτορείο. Πάντα σύμφωνα με το TASS, νωρίτερα η περιοχή βομβαρδίστηκε με 3 οβίδες του πυροβολικού 155 χιλιοστών, 15 πυραύλους Γκραντ και 12 οβίδες 152 χιλιοστών.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς σημειώνει ότι δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες που μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο με ανεξάρτητο τρόπο.

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1551793682348662784}

#ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/x0cRNkF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη