Power pass: Τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Power pass: Τι ώρα θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Από ώρα σε ώρα ξεκινούν οι πληρωμές για το power pass, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Δεκάδες ερωτήματα φτάνουν στα social media του Dnews για το τι ώρα θα πιστωθούν τα χρήματα για το power pass. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Dnews, μετά το μεσημέρι, προς το απόγευμα θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει καμία εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, η διαδικασία θα ξεκινήσει το μεσημέρι προς το απόγευμα και αναλόγως την τράπεζα θα καθοριστεί και το πόσο νωρίς το απόγευμα ή αργά θα φανούν τα χρήματα στους λογαριασμούς. 

Πρόθεση του υπουργείου είναι η πληρωμή του power pass να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αργά το βράδυ. Υπολογίζεται πάντως, ότι οι πρώτες πιστώσεις θα ξεκινήσουν, και ανάλογα την τράπεζα, μετά τις 17:00 το απόγευμα

Νέο power pass για τον Ιούνιο

Σχεδόν, 3 εκατ. αιτήσεις έχουν υποβληθεί στο gov.gr για το power pass και ύστερα από εκκαθάριση, οι πληρωμές αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα. 

Όσοι λοιπόν δεν πληρωθούν σήμερα δεν χρειάζεται να αγχωθούν, ούτε να κάνουν κάτι καθώς για τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα συνεχίζεται ο έλεγχος των στοιχείων και όσα εξ αυτών είναι δικαιούχοι αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών.

Όπως και να έχει, πάντως, ο δικαιούχος θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της αίτησής του στο email που έχει δηλώσει. Εάν δεν επιθυμεί να περιμένει, μπορεί να εισέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, με τους προσωπικούς του κωδικούς Taxisnet και να βλέπει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

#POWER_PASS #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΡΕΥΜΑΤΟΣ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΠΛΗΡΩΜΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XaRItO7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη