Power pass: «Θολώνει» η ημέρα πληρωμής, καθυστέρηση «έδειξε» ο Σκρέκας

Power pass: «Θολώνει» η ημέρα πληρωμής, καθυστέρηση «έδειξε» ο Σκρέκας

Σε αναμονή βρίσκεται μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας για την καταβολή των χρημάτων του Power Pass. Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Δεν έχει τέλος η αγωνία των δικαιούχων για την καταβολή των χρημάτων του Power Pass, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καθυστερήσει η πληρωμή. 

Αξίζει να σημειωθέι πώς ο Χρήστος Σταϊκούρας είχε φιλοξενηθεί την Τρίτη στο Open και όταν είχε ρωτηθεί για το πότε θα μπουν τα χρήματα στους δικαιούχους, είχε απαντήσει πως οι πληρωμές θα έχουν γίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σε αντίθεση με αυτά που είπε ο Υπουργός Οικονομικών, ο Κώστας Σκρέκας δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος, μιλώντας για «επόμενες μέρες και εβδομάδες».

Το Σάββατο το πρωί, φιλοξενήθηκε και αυτός στο ίδιο κανάλι και του έγινε η ίδια ερώτηση, με τον Υπουργό Ενέργειας να λέει:

«Στόχος μας είναι τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες– έχουμε δώσει και δυνατότητα παράτασης- να μπορέσει να επιστραφεί το 60% από τις αυξήσεις στο ρεύμα στον λογαριασμό που έχει δηλώσει ο καταναλωτής στην τράπεζα».

#POWER_PASS #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΧΡΗΣΤΟΣ_ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ #ΣΚΡΕΚΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GBRVKJS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη