-->

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στον RealFm

eurokinissi

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στον RealFm, πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο «προσκήνιο».

Πιο αναλυτικά, ανάληψη ευθύνης από την ομάδα «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» για τον εμπρησμό στα γραφείο του Real Fm την περασμένη εβδομάδα αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Η φύση εκδικείται» είναι ο τίτλος του κειμένου με το οποίο η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στη Real News.

«Κουβαλήσαμε τον εμπρηστικό μηχανισμό για την επίθεσή μας στη Real σαν να κουβαλάμε τα λείψανα των νεκρών του κοινωνικού πολέμου», αναφέρουν και υποστηρίζουν στο κείμενό τους πως είχαν σχεδιάσει την τοποθέτηση του μηχανισμού έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει κανείς.

«Τα ξημερώματα στις 13/07 αφήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο ισόγειο του κτιρίου εξωτερικά της πόρτας του ρουφιανομέσου Real News – Real Fm. Μετά την εξωτερική καταστροφή της πόρτας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πάνω μέρος του κτιρίου μέσω του αγωγού με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεων των Real News και Real Fm, όπως και μιας ναυτιλιακής εταιρείας που βρισκόταν στο ίδιο κτίριο.

Η δράση μας ήταν σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη (ή μη) ζωή όπως περαστικού, κατοίκου, ζώου ή εργαζόμενου/εργαζόμενης, όπως και έγινε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία της εργαζόμενης ηχολήπτριας του κτιρίου λόγω της δολοφονικής αμέλειας των αφεντικών της να μην προνοήσουν για εύκολες διαφυγές του κτιρίου επαρκώς, θα ζητήσουμε ένα δημόσιο συγγνώμη από την ίδια αποκλειστικά, λέγοντας απολογιστικά δημόσια και ταπεινά ότι σκοπός μας ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση», συνεχίζει το κείμενό τους.

#ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #REAL #INDYMEDIA #ΑΝΑΛΗΨΗ_ΕΥΘΥΝΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9V4ho5g
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->