-->

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έλεγαν ότι παραμένω στο Survivor λόγω του Δάντη» (βίντεο)

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έλεγαν ότι παραμένω στο Survivor λόγω του Δάντη» (βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, για τους συμπαίκτες της, αλλά και για τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

 

«Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor γιατί δεν θα μου το αναγνωρίζανε. Θα λέγανε ότι το έπαθλο και ο τίτλος ανήκουν στον Χρήστο Δάντη», λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Στο Survivor προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου. Έχω μετανιώσει κι έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Σπύρο Μαρτίκα, τα έχουμε βρει. Δεν ήταν ότι είχα κακία μέσα μου, απλά ένιωθα ότι δεν μπορώ άλλο», είπε.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε επίσης σε εκπομπή ΣΚΑΪ:

«Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε πει με τον Χρήστο να το προφυλάξουμε και να μην είναι στα έπαθλα επικοινωνίας. Μετά όμως που χάναμε συνέχεια, ήμουν σε άθλια κατάσταση και χρειαζόμουν ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Το πιο δύσκολο κομμάτι των αρνητικών σχολίων το πέρασε ο Χρήστος.

Βγήκαν κακίες από κάποιους παίκτες ότι εγώ παραμένω στο παιχνίδι λόγω της σχέσης μου με τον Χρήστο, λόγω του ότι με πληρώνει άντρας. Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor γιατί δεν θα μου το αναγνωρίζανε. Θα λέγανε ότι το έπαθλο και ο τίτλος ανήκουν στον Χρήστο Δάντη».

Κλείνοντας είπε: «Όταν γύρισα, ρώτησα τον Χρήστο αν έστελνε πολλά μηνύματα για να μείνω στο παιχνίδι. Ήταν εσύ ο λόγος που έμεινα ή ο κόσμος; Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση μου με τον Χρήστο Δάντη. Γνωριστήκαμε σε μια συναυλία του στην Κρήτη».

#ΧΡΗΣΤΟΣ_ΔΑΝΤΗΣ #Survivor #ΕΠΑΘΛΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kacWURQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->