Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, τρείς ανήλικες τραυματίστηκαν

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, τρείς ανήλικες τραυματίστηκαν

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Όχημα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, τραυματίστηκαν συνολικά τρείς ανήλικες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/7) στη Θεσσαλονίκη. Όχημα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, συνολικά τρεις τραυματίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes, δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην περιοχή της Νικόπολης.

Από την πρόσκρουση, το ένα από τα δύο οχήματα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πεζούς και όχι για κάποιον εκ των οδηγών των εμπλεκόμενων οχημάτων ενώ, σύμφωνα με το Thestival aπό το ατύχημα τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρία άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στη στάση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι κι ένας 13χρονος.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του voria.gr και οι 3 τραυματίες τελικά είναι παιδιά, ηλικίας περίπου 13 με 14 ετών που κινούνταν προς τη στάση. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα στη στάση περίμενε κόσμος.

Τα παιδιά παρελήφθησαν από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μόνο το ένα έχει σπάσει το δεξί του πόδι, ενώ όλα υποβάλλονται σε εξετάσεις. 

Αυτόπτης μάρτυρας λέει στη Voria.gr πως είδε τα παιδιά να προσπαθούν να αποφύγουν το ΙΧ που ερχόταν κατά πάνω τους, έτρεξαν να το αποφύγουν, γλίστρησαν και έπεσαν και το αυτοκίνητο τούς παρέσυρε.

{https://youtu.be/ukcU5UGuYKk}

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΟΑΣΘ #13χρονος #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pYjJI0x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη