Βρέθηκαν οι Αστυνομικοί από το βίντεο στο TikTok που περνούσαν κόκκινο με περιπολικό (βίντεο)

Βρέθηκαν οι Αστυνομικοί από το βίντεο στο TikTok που περνούσαν κόκκινο με περιπολικό (βίντεο)

Βρέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που καταγράφηκαν μέσα σε περιπολικό να παιρνούν με κόκκινο και να σπάνε πλάκα μαζί με δύο γυναίκες στα πίσω καθίσματα. Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει ξεκινήσει ΕΔΕ για τις ενέργειές τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί που καταγράφονταν σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok να τρέχουν με περιπολικό να παραβιάζουν κόκκινο, ταυτοποιήθηκαν.

Σε βάρος τους έχει ξεκινήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα αμφότεροι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ #ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ #ΚΟΚΚΙΝΟ #TIK_TOK


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HC67zpJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη