To «αντίο» του Γιώργου Αυτιά και η αναπάντεχη ανακοίνωση (βίντεο)

To «αντίο» του Γιώργου Αυτιά και η αναπάντεχη ανακοίνωση (βίντεο)

Αυλαία έριξε σήμερα το πρωί η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα» για τη φετινή σεζόν.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος ευχαρίστηκε τους τηλεθέατες, αλλά και τους αιφνιδίασε, καθώς ανακοίνωσε πως επιστρέφει από τις 20 Αυγούστου με μια εντελώς διαφορετική εκπομπή.

Είναι εδώ όλη η ομάδα, όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή. Ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα, είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Στη συνέχεια δε προχώρησε:

Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…. Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας...

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΑΥΤΙΑΣ #ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ #ΕΚΠΟΜΠΗ #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YRfxQ6D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη