Στυλίδα: Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Πλατεία στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή


Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο Πάνος Παπαϊωάννου ταξίδεψαν το κοινό και τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, με αξέχαστες μουσικές, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημά τους.

Η Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε: «100 χρόνια μετά τιμούμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν, που ξεριζώθηκαν, που πόνεσαν, αλλά και πάλεψαν με την ελπίδα μιας νέας ζωής. Ανασύραμε μνήμες μέσα από αυτό το ξεχωριστό, μουσικό, νοσταλγικό ταξίδι που ήταν αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας μας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Η Κεντρική Πλατεία Στυλίδας πλημμύρισε με κόσμο και ήταν πραγματικά συγκινητική η προσέλευση τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών σε αυτή την ομολογουμένως άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που θύμισε εποχές παλιότερων ετών. Ευχαριστούμε όλους για τη θερμή ανταπόκριση, παίρνουμε δύναμη από αυτή και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που θα φέρουν το δήμο μας στο επίπεδο που του αξίζει» 





























Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη