Λέσβος: Σε σοκ οι γονείς της 14χρονης που βιάστηκε από Αστυνομικό, «τη χτυπούσε, της έδεσε τα χέρια»

Λέσβος: Σε σοκ οι γονείς της 14χρονης που βιάστηκε από Αστυνομικό, «τη χτυπούσε, της έδεσε τα χέρια»

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τον 52χρονο αρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας και προπονητή της σε ομάδα βόλει της Λέσβου.

Οι γονείς της ανήλικης ανέφεραν ότι έδειξαν εμπιστοσύνη στον δράστη λόγω του ότι ήταν αστυνομικός. Μάλιστα η μητέρα της 14χρονης αποκάλυψε ότι το παιδί της είχε αρχίσει να μη θέλει να πηγαίνει στις προπονήσεις προκειμένου να αποφύγει τον 52χρονο ένστολο.

«Είδα τα μηνύματα στο κινητό της, τον τελευταίο καιρό το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει προπόνηση», ήταν τα λόγια της μητέρας, ενώ ο πατέρας της 14χρονης έκανε έκκληση στους γονείς να προσέχουν που εμπιστεύονται τα παιδιά τους. «Προσοχή στα παιδιά. Εμείς τον εμπιστευτήκαμε και λόγω επαγγέλματος και μας την έκανε...», ανέφερε.

Παράλληλα οι γονείς της 14χρονης ανέφεραν ότι το παιδί τους είχε δεχτεί χτυπήματα από τον βιαστή όταν  τουαρνήθηκε να κάνουν βιντεοκλήση. «Τη χτύπαγε, της είχε ζητήσει βιντεοκλήση και αρνήθηκε και όταν πήγε προπόνηση τη χτύπησε και της έδεσε τα χέρια στην πλάτη», ήταν τα λόγια τους στον ANT1.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η ανήλικη μίλησε με την ψυχολόγο της αστυνομίας, με την 14χρονη να είναι λιγομίλητη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα πέρασε στα χέρια του 52χρονου.

#ΛΕΣΒΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #14χρονη


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ghMXpcy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη