Παγωμάρα στη Σκιάθο: Συνελήφθη αξιωματικός της Πυροσβεστικής με υλικό παιδικού πορνό

Παγωμάρα στη Σκιάθο: Συνελήφθη αξιωματικός της Πυροσβεστικής με υλικό παιδικού πορνό

Συνελήφθη ο υποδιοικητής του πυροσβεστικού σταθμού του αεροδρομίου της Σκιάθου, καθώς έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του, εντοπίσθηκε στο σπίτι του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από έρευνα, που έγινε παρουσία του εισαγγελέα Βόλου, στο σπίτι του, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο υποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος, στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο, κατείχε υλικό από επώνυμες γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο, καθώς και από γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο thenewspaper.gr, από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο, εντοπίσθηκαν και φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού περίπου 8 ετών.

Ο υποπυραγός, ο οποίος συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες, ηλικίας 10 και 12 ετών, τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης, και του ζήτησε εξηγήσεις.

#ΣΚΙΑΘΟΣ #ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ #ΠΑΙΔΙΚΗ_ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KsXDhmu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη