Δολοφονία στο Περιστέρι: Από ασφυξία ο θάνατος της 17χρονης, τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Δολοφονία στο Περιστέρι: Από ασφυξία ο θάνατος της 17χρονης, τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Aσφυκτικός o θάνατος της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη.

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 17χρονης κοπέλας μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο σπίτι της οδού Αραχώβης επέστρεψαν η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το σπίτι, όμως, δεν έχει σημάδια παραβίασης γεγονός που ενισχύει την άποψη της εγκληματικής ενέργειας, γι αυτό και οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της. Ο νεαρός, που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε, άγνωστο για που.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την εξέταση του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 17χρονης προκλήθηκε από ασφυξία ενώ ο δράστης την είχε ακινητοποιήσει και κλείσει το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατο της. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως στο σώμα της 17χρονης είχαν βρεθεί μώλωπες γεγονός που ενισχύει την άποψη οτι η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε για τη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος στις 2:05 διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη, για να σώσει τη ζωή της.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #17ΧΡΟΝΗ #ΑΣΦΥΞΙΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7sqpAcl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη