Τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων επισκέφθηκε η Βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Διαμάντω Μανωλάκου


Τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 η Βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΚΚΕ, κ. Διαμάντω Μανωλάκου, συνοδευόμενη από τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο, τον Τοπικό Σύμβουλο, κ. Βασίλειο Κωνσταντίνου, και το στέλεχος του κόμματος, κ. Δημήτριο Αλεξόπουλο.

Η κα Μανωλάκου στάθηκε σε ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, όπως η ενημέρωση για την τροπολογία του ΚΚΕ που αφορά την μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων και στον Δήμο Καμένων Βούρλων, τις διακοπές νερού στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων και την υδροδότηση του Αγίου Χαράλαμπου.

Ο κ. Συκιώτης δήλωσε πως είναι στο πλευρό των εργαζομένων, ανέφερε πως θα δρομολογηθεί η απευθείας σύνδεση για την υδροδότηση του Κ.Υ. και εξήγησε ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για την υδροδότηση στον Άγιο Χαράλαμπο, ένα έργο που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Συζητήθηκαν ακόμη τα ιαματικά λουτρά και η αξιοποίησή τους με το καθεστώς που τα διέπει, η εκμετάλλευση της γεωθερμίας και τα αδέσποτα. Η Βουλευτής άκουσε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, όπως η έλλειψη ρευστότητας και η υποστελέχωση και δήλωσε αρωγός για την προβολή τους στο Κοινοβούλιο.





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη