Συνάντηση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό


Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου για ζητήματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, παρουσία του Προέδρου Κοινότητας Μώλου, κ. Γεωργίου Παταργιά.

Την Επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ. Γεώργιος Ιωάννου, Ιωάννης Κοτσαρίδης, Γεώργιος Δαλαμάγκας, Νικόλαος Στουγιάννης και Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στην οποία συζητήθηκε διεξοδικά η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μώλου, θέμα που θα θέσει ο Δήμαρχος την προσεχή Τετάρτη (3/8) στη συνάντηση που θα έχει με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, κ. Ιωάννη Ξιφαρά, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης ανέφερε σχετικά: «Στηρίζουμε την προσπάθεια και θα έχουμε συνεχή και άμεση επικοινωνία με την Επιτροπή για το ζήτημα. Θα είμαστε ένα, μαζί. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου για το θέμα, γιατί ο σταθμός δεν αφορά μόνο τον Μώλο. Δεν μπορεί να μιλάμε για τουρισμό και πολιτισμό και να μην λειτουργεί ο Σιδηροδρομικός Σταθμός, τον οποίο θα εξυπηρετεί το ηλεκτρικό λεωφορείο που θα προμηθευτούμε για τους δημότες μας».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη