Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Αναλυτικά οι πληρωμές για όλα τα ταμεία

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Αναλυτικά οι πληρωμές για όλα τα ταμεία

Ξεκινάει την Παρασκευή 26 Αυγούστου η πληρωμή για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου. Ποια ταμεία πληρώνονται, αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο.

Την Παρασκεύη 26 Αυγούστου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ έχει εγκρίνει τις παρακάτω ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου:

Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Αυγούστου 2022 ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

#ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ #ΠΛΗΡΩΜΕΣ #ΤΑΜΕΙΑ #ΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aXCDnPy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη