Άθλος: Συγκλονιστική η Ντρισμπιώτη πήρε χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ βάδην (βίντεο)

Άθλος: Συγκλονιστική η Ντρισμπιώτη πήρε χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ βάδην (βίντεο)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν συγκλονιστική για μια ακόμη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το... double στο Ευρωπαϊκό στίβου στο Μόναχο!

Λίγες μέρες μετά τον συγκλονιστικό αγώνα και την πρώτη θέση και στα 35 χλμ βάδην, η Ντρισμπιώτη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ του ίδιου αγωνίσματος.

Περίπου τρία χιλιόμετρα πριν το φινάλε και φαίνεται πως η τριάδα είχε σχηματιστεί. Ντρισμπιώτη, Ζιέμπλο (Πολωνία) και Φιγκέ (Γερμανία) είχαν πάρει διαφορά από τις υπόλοιπες και πήγαναν προς τον τερματισμό.

Η Ελληνίδα επέλεξε να βγει μπροστά και δικαιώθηκε!

Το πρώτο χρυσό

Στις 16 Αυγούστου είχε χαρίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ελληνικό βάδην σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στις 20 Αυγούστου κατέκτησε και το δεύτερο προσωπικό και της χώρας. Η Ντρισμπιώτη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κάνει ποτέ νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 38χρονη βαδίστρια από την Καρδίτσα, είχε μείνει λίγα μέτρα πίσω από το προπορευόμενο γκρουπ και στη 10η θέση στα 10 χλμ., για ν' ανεβάσει τον ρυθμό της και να μπει στην πρώτη τριάδα μετά το 11ο χλμ. Σταθερά στο πρώτο γκρουπ, καθώς ακολουθούσε τη συμβουλή του προπονητή της να μην «ανοίξει», να μην βιαστεί να μπει νωρίς μπροστά, περίμενε μέχρι το 17ο χιλιόμετρο για να πάρει κεφάλι και ν' αποσπαστεί από την Πολωνή Καταρζίνα Ζντζιέμπλο, ενώ στην 3η θέση ακολουθούσε η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε στο τελευταίο χιλιόμετρο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μεγάλωνε ολοένα την απόσταση από τη δεύτερη Ζντζιέμπλο και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, παρά τον αγώνα των πολλών χιλιομέτρων βάδιζε προς το ραντεβού της με την... Ιστορία.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Πολωνή Καταρζίνα Ζντζιέμπλο με +0.17΄΄ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το χάλκινο η η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε με +0.22 από την Ελληνίδα.

#ΑΝΤΙΓΟΝΗ_ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ #ΧΡΥΣΟ_ΜΕΤΑΛΛΙΟ #ΒΑΔΗΝ #ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ_ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0EAVjxY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη