Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Cincinnati Masters

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Cincinnati Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φωνάξει «παρών» στα ημιτελικά του Cincinnati Masters, για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να επικρατήσει με 7-6(5), 5-7, 6-3 του Τζον Ίσνερ και σήμερα (20/8) θα βρει στον δρόμο του προς τον τελικό τον Νο1 τενίστα του κόσμου Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν δύσκολο απέναντι στον... μάστερ των σερβίς Τζον Ίσνερ. Ο 37χρονος Αμερικανός είχε 18 άσους, αλλά ο «Tsitsifast» αξιοποίησε το μοναδικό break point του στον αγώνα για φτάσει σε μία αγχωτική νίκη στα τρία σετ, μετά από δύο ώρες και 23 λεπτά αγώνα.

Πάντως, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τσιτσιπάς πήρε δίκαια την πρόκριση, αφού περιορίστηκε στα εννέα αβίαστα λάθη, έβγαλε 41 winners, εκ των οποίων οι επτά ήταν άσοι, ενώ είχε 72/96 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του.

Στο Western & Southern Open, θα διεκδικήσει την 46η νίκη του στον 8ο ημιτελικό του μέσα στο 2022 ο Έλληνας τενίστας απέναντι στον πανίσχυρο βέβαια Μεντβέντεφ. Οι δυο τους, έχουν τεθεί αντιμέτωποι εννέα φορές στο Tour, με τον Ρώσο να μετράει επτά νίκες και τον Τσιτσιπά δύο. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι ήταν στη Μελβούρνη, και τότε στον ημιτελικό.

 

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ #ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ #ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EzQ07Jk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη