Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Στο ανακριτή σήμερα ο 22χρονος για τη δολοφονία της Νικολέτας

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Στο ανακριτή σήμερα ο 22χρονος για τη δολοφονία της Νικολέτας

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται σήμερα το πρωί ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθη για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Δίχως να δείξει ίχνος συναισθήματος και μεταμέλειας ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ατάραχος και ψύχραιμος, περνάει για δεύτερη φορά, μέσα σε 48ωρες το κατώφλι της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

Κυκλοφορούσε με 4 ταυτότητες

Σύμφωνα με το mega, ο 20χρονος από το Πακιστάν δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.

  • Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.
  • Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.
  • Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

 

#ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0ryL6zC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη