Θεσσαλονίκη: Την...«τσάκωσαν» με 30.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ, τα «έφαγε» από ανύποπτη ηλικιωμένη

Θεσσαλονίκη: Την...«τσάκωσαν» με 30.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ, τα «έφαγε» από ανύποπτη ηλικιωμένη

Χρηματικό ποσό 30.000 ευρώ απέσπασαν επιτήδειοι στη Θεσσαλονίκη από ηλικιωμένη με το πρόσχημα ότι είχε τραυματισθεί οικείο της πρόσωπο και απαιτούταν άμεση χειρουργική επέμβαση.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, σε λεωφορείο με προορισμό τη Βουλγαρία, εντοπίστηκε 67χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 21.650 ευρώ, καθώς και 229 δολάρια ΗΠΑ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ποσό των 21.650 ευρώ προέρχεται από υπόθεση τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένης, με το πρόσχημα τραυματισμού οικείου προσώπου.

Συγκεκριμένα, αποτελεί μέρος του συνολικού ποσού των 30.000 ευρώ που παρέδωσε η ηλικιωμένη σε άλλη γυναίκα, έπειτα από τηλεφωνική κλήση που δέχτηκε από υποτιθέμενο γιατρό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί και απαιτείται η καταβολή χρημάτων.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Το κατασχεθέν ποσό αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ #ΚΤΕΛ #ΚΛΟΠΗ #ΑΠΑΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NriYIFs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη