Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Αμετανόητος ο 40χρονος που δολοφόνησε την 36χρονη, «θόλωσα και την σκότωσα» (βίντεο)

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Αμετανόητος ο 40χρονος που δολοφόνησε την 36χρονη, «θόλωσα και την σκότωσα» (βίντεο)

Άλλη μια γυναικοκτονία στη χώρα μας, έλαβε χώρα στην Κυψέλη, όπου ένας 40χρονος από το Μπαγκλαντές έσφαξε μια 36χρονη ομοεθνή του. Φέρεται πώς είχαν ερωτική σχέση ενώ όπως είπε ο 37χρονος του χρωστούσε 20.000 ευρώ.

Ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές που δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές την 36χρονη γυναίκα στη Κυψέλη εχτές το μεσημέρι, δηλώνει αμετανόητος.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του σκαι, στην πρώτη κατάθεση του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ήταν «δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα» ενώ όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος της άγριας δολοφονίας δήλωσε ότι «με κορόιδευε (η 36χρονη), της έδινα λεφτά και μου είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει με τον άντρα της για να είμαστε μαζί. Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε της ζήτησα τα λεφτά μου. Αρνήθηκε να μου δώσει, θόλωσε το μυαλό μου και την σκότωσα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 36χρονη ενώ όπως είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς, του χρώσταγε περίπου 20.000 ευρώ.

Όσο για το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι που έσφαξε την 36χρονη δήλωσε ότι το αγόρασε από κατάστημα της Ομόνοιας.

Άγνοια για τα χρήματα αλλά και για την ερωτική σχέση που διατηρούσε ο δράστης με το θύμα, φέρεται να δήλωσε στην κατάθεση του ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος είναι άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το χρονικό

Η 36χρονη κατέβηκε στις 15:10 από την πολυκατοικία που διέμενε, στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη κι εκεί φέρεται να συνάντησε τον 40χρονο ομοεθνή της όπου λογομάχησαν και στη συνέχεια με αιχμηρό αντικείμενο της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου και κατέληξε από τα τραύματά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έπειτα από υπόδειξη του συζύγου του θύματος και τις έρευνες αστυνομικών συνελήφθη ο ομοεθνής της.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΚΥΨΕΛΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4TnCWxw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη