Νέο παραλήρημα από τον Ερντογάν: «Η Τουρκία έσωσε 41.000 ανθρώπους που η Ελλάδα άφησε να πεθάνουν» (βίντεο)

Νέο παραλήρημα από τον Ερντογάν: «Η Τουρκία έσωσε 41.000 ανθρώπους που η Ελλάδα άφησε να πεθάνουν» (βίντεο)

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έδωσε το «παρών» στην τελετή αποφοίτησης αξιωματικών της Ακαδημίας Χωροφυλακής και Λιμενικού Σώματος.

«Με τις προσπάθειες του Λιμενικού μας, αποτρέψαμε τους θανάτους στο Αιγαίο. Σώσαμε τις ζωές 41 χιλιάδων ανθρώπων που άφησε η Ελλάδα να πεθάνουν τα τελευταία 2 χρόνια», τόνισε παρουσιάζοντας την Άγκυρα ως τον «σωτήρα» των μεταναστών σε μια ακόμα διαστρέβλωση της πραγματικότητας από πλευράς του.

«Ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που συνελήφθησαν από το Λιμενικό μας ανήλθε σε 245.000. Η Χωροφυλακή συνεχίζει τον αγώνα της κατά της παράτυπης μετανάστευσης και των λαθρεμπόρων ανθρώπων», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος που φυσικά δεν αναφέρθηκε στα καραβάνια των μεταναστών που φύγουν ανενόχλητα από τις τουρκικές ακτές με τα δουλεμπορικά και στη συνέχεια οι άνθρωποι αφήνονται στην τύχη τους με τα σκηνοθετημένα ναυάγια.

{https://www.youtube.com/watch?v=4JyGlQpZ2kA}

#ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ #ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ #ΕΛΛΑΔΑ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LoEQHbT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη