Χειροπέδες σε 42χρονο στα Καμίνια για ληστείες σε περίπτερα και καταστήματα

Χειροπέδες σε 42χρονο στα Καμίνια για ληστείες σε περίπτερα και καταστήματα

Για ληστείες κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, συνελήφθη 42χρονος στα Καμίνια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ μετά από την προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι ο 42χρονος φορώντας προστατευτική μάσκα, προσέγγισε περίπτερο στην περιοχή των Καμινίων και με απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του που συνελήφθη την ίδια ημέρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με 0,86 γραμμάρια ηρωίνης, λεπίδα και χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος διέπραττε συστηματικά ληστείες κατά τη διάρκεια των οποίων φορώντας προστατευτική μάσκα, προσέγγιζε υπάλληλους καταστημάτων και κατά κύριο λόγο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τους ακινητοποιούσε και αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

#ΣΥΛΛΗΨΗ #ΛΗΣΤΕΙΕΣ #ΚΑΜΙΝΙΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BNvYyxC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη