-->

Γεράσιμος Ανδρεάτος και Αφεντούλα Ραζέλη στις 5 Αυγούστου στον Άγιο Κωνσταντίνο

«Στις γειτονιές της Σμύρνης» από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Αφεντούλα Ραζέλη την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 22:00 στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας αυθεντικός τραγουδιστής, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, μία γνήσια λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει με σημαντικά στην πορεία του («Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Στη σκέψη της τρελής», «Ο γκρεμός», «Πρώτο φθινόπωρο», «Σκάκι» κ.ά.).

Η Αφεντούλα Ραζέλη είναι από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Από τις πρώτες εμφανίσεις της έκανε αίσθηση η ιδιαιτερότητα της φωνής της και η συνέπεια των επιλογών της τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις, όσο και στη δισκογραφία της, με αποτέλεσμα να χαίρει της αποδοχής και εκτίμησης συναδέλφων και κοινού.

Στην παρέα τους επίσης ο Δημήτρης Κρανίδας στο ούτι, το μπουζούκι και το τραγούδι, ο Μιχάλης Δανιάς στο βιολί, ο Αργύρης Νικολάου στην κιθάρα και ο Νίκος Μουργελάς στο κανονάκι.

Η καλύτερη πρόταση για ένα όμορφο βράδυ Παρασκευής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->