Σοκ στην Κρήτη: Παραλίγο να καούν ζωντανοί από...χημικό υγρό σε πισίνα (Φωτο)

Σοκ στην Κρήτη: Παραλίγο να καούν ζωντανοί από...χημικό υγρό σε πισίνα (Φωτο)

Παραλίγο να αποβεί μοιραίο το χημικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό πισίνας σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

«Συναγερμός» σήμανε σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου, όπου κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης έγινε ένα...λάθος το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκε υδροχλωρικό οξύ αντί για το καθιερωμένο χλώριο σε δεξαμενή τις πισίνας .

kr.4

Χρειάστηκε η επέμβαση ειδικών από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης καθώς επρόκειτο για χημικό συμβάν υψηλού κινδύνου για τα άτομα που θα εκτίθενται στο οξύ είτε εισπνέοντας το είτε εάν ερχόταν σε επαφή με το δέρμα.

kr.2

Παραλίγο να καούν ζωντανοί οι υπάλληλοι

Από το λάθος που έγινε, προκλήθηκε χημική ένωση με αποτέλεσμα από το σημείο να πεταχτεί αφρός που ήταν πολύ καυστικός και είχε κατά πληροφορίες αποτέλεσμα και το κάψιμο των ρούχων κάποιων υπαλλήλων.

kr.3

Σύμφωνα με πηγές, στην προσπάθειά τους οι εργαζόμενοι να δώσουν μία λύση, έριξαν νερό που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τοξική νέφωση.

Τελικώς, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με ασφάλεια από την 3η ΕΜΑΚ , δεν κινδύνευσαν άτομα του ξενοδοχείου ή πυροσβέστες και οι δεξαμενές καθαρίστηκαν.

Πηγη: Creta24

#ΚΡΗΤΗ #ΑΓΙΟΣ_ΝΙΚΟΛΑΟΣ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΠΙΣΙΝΑ #ΧΗΜΙΚΟ_ΥΓΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HrhRZTB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη