«Θρίλερ» με Αλβανό ηθοποιό: Έπεσε από τον 6ο όροφο μαζί με την σύζυγό του, στο σπίτι ήταν τα δύο παιδιά του (βίντεο)

«Θρίλερ» με Αλβανό ηθοποιό: Έπεσε από τον 6ο όροφο μαζί με την σύζυγό του, στο σπίτι ήταν τα δύο παιδιά του (βίντεο)

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός ηθοποιού από την Αλβανία και της συζύγου του, μετά από την πτώση τους από τον έκτο όροφο του διαμερίσματος που διέμεναν στο Μπρονξ.

 

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο άνδρας που έπεσε - λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύζυγό του - την ημέρα των γενεθλίων του από τον 6ο όροφο διαμερίσματος στο Μπρονξ της Νέας Υόκης ήταν ηθοποιός και επίδοξος σκηνοθέτης από την Αλβανία.

Ο Φλοριάντ Μπελιού, 35 ετών, και η σύζυγός του Oρνέλα Σέχι, 28 ετών, βρέθηκαν στην πίσω αυλή της πολυκατοικίας που διέμεναν γύρω στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου, δήλωσαν αστυνομικές πηγές στη New York Post.

Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε περίπου 10 λεπτά αργότερα.

Οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν φωνές λίγο πριν το ζευγάρι βρεθεί στο κενό και οι ερευνητές εξετάζουν αν του θανατηφόρου περιστατικού προηγήθηκε καυγάς μεταξύ του 35χρονου και της 28χρονης.

Οι μικροί τους γιοι, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας ανέφερε πως άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την πτώση τους.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο Μπελιού είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «συναισθηματικά διαταραγμένος» και ήταν αγνοούμενος για ένα διάστημα τον Απρίλιο, πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.Ωστόσο, ίδιες πηγές συμπληρώνουν ότι η αστυνομία δεν είχε λάβει ποτέ αναφορές για ενδοοικογενειακή βία που να σχετίζεται με το ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε στο κτίριο, σε γειτονιά του Μπρονξ μόλις πριν από τέσσερις μήνες.

Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μπελιού με τη σύζυγό του, ήταν ένα «ήσυχο ζευγάρι», ωστόσο κάποιοι ανέφεραν πως είδαν τον 35χρονο σε «οργισμένη κατάσταση» την Παρασκευή.

Ο Μπελιού ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνών στα Τίρανα της Αλβανίας και εμφανιζόταν στην τηλεόραση και στο θέατρο πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το EuroNews Albania.

#ΝΕΚΡΟΙ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΤΩΣΗ #ΑΛΒΑΝΟΣ #ΗΠΑ #ΜΠΡΟΝΞ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BqDeolM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη