Αρπαγή 7χρονου στο Ρέθυμνο: Για παρεξήγηση κάνει λόγο η γυναίκα που οδήγησε το παιδί στο δωμάτιό της

Αρπαγή 7χρονου στο Ρέθυμνο: Για παρεξήγηση κάνει λόγο η γυναίκα που οδήγησε το παιδί στο δωμάτιό της

Για παρεξήγηση έκανε λόγο η κατηγορούμενη, η οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την αρπαγή 7χρονου στο Ρέθυμνο.

Ενώπιον της ανακριτικής αρχής Ρεθύμνου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2022, η 47χρονη με καταγωγή από την Λευκορωσία, η οποία συνελήφθη χθες για αρπαγή ενός 7χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, η 47χρονη συνελήφθη χθες το απόγευμα γιατί σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του 7χρονου, που έκανε διακοπές στο ξενοδοχείο, δελέασε τον μικρό με ένα αναψυκτικό και τον οδήγησε στο δωμάτιο της όπου τον κράτησε χωρίς τη θέληση του για περίπου μία ώρα.

Η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν είναι εργαζόμενη του ξενοδοχείου αλλά την φιλοξενούσε σε αυτό μια εργαζόμενη.

Παράλληλα, υποστήριξε πως πρόκειται για παρεξήγηση και πως οδήγησε το παιδί στο δωμάτιο της γιατί το είδε μόνο του, μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς του με καταγωγή από τα Χανιά

Η 47χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου, ενώ της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου της, ωστόσο, η οικογένεια του ανήλικου δεν επιθυμεί πλέον την ποινική δίωξη της γυναίκας.

#ΡΕΘΥΜΝΟ #αρπαγή #ΑΝΗΛΙΚΟ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΔΙΩΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DGJghSm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη