Ένας...σκούφος «πρόδωσε» τον μακελάρη της Αίγινας, πως τον τσάκωσαν στην Μάλτα (Βίντεο)

Ένας...σκούφος «πρόδωσε» τον μακελάρη της Αίγινας, πως τον τσάκωσαν στην Μάλτα (Βίντεο)

«Κλειδί» στη λύση του μυστηρίου της πολύκροτης δολοφονίας στην Αίγινα το 2015 υπήρξε το DNA από έναν σκούφο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. 

Το DNA σε έναν σκούφο που βρέθηκε μέσα στο σπίτι στην Αίγινα βοήθησε την Ασφάλεια Αττικής να εξιχνιάσει το διπλό έγκλημα που είχε συμβεί το 2015, με τον Αλβανό δράστη να συλλαμβάνεται στη Μάλτα.

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο κακοποιό με τις Αρχές της Μάλτας να προχωρούν στη σύλληψή του στις 19 Αυγούστου, αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε. Το δικαστήριο της Μάλτας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την έκδοσή του στην χώρα μας.

Το χρονικό του διπλού εγκλήματος 

 

Ο δράστης είχε μπει στο σπίτι της 70χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος σουβενίρ στην Αίγινα, ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και τον ανιψιό της μέχρι λιποθυμίας και αφού τους λήστεψε, τους έκαψε ζωντανούς. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει τότε γνωστά, η λεία του ήταν περίπου 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης της Μάλτας, δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, από την Αλβανία, ο οποίος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε ηλικία 29 ετών.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

 

 

#ΑΙΓΙΝΑ #ΕΓΚΛΗΜΑ #2015 #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ #ΜΑΛΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/70MvrFe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη